زمان جاری : جمعه 15 تیر 1403 - 3:26 قبل از ظهر
نام کاربری : پسورد : یا عضویت | رمز عبور را فراموش کردم



ارسال پاسخ
تعداد بازدید 323
نویسنده پیام
anya آفلاین


ارسال‌ها : 96
عضویت: 28 /7 /1392
محل زندگی: بهشهر
تشکرها : 69
تشکر شده : 137
دسر شکلاتی پاییزی

طرز تهیه این دسر بسیار آسان و طعم و مزه آن

بسیار بی نظیر است.

شب‌های طولانی پاییزی از راه رسیده است و شما نیاز به

برنامه‌هایی برای سرگرم کردن خود دارید. اگر این برنامه‌ها یک نتیجه خوشمزه در پی

داشته باشند، چه بهتر! ما برای شما پیشنهاد ویژه‌ای دارد؛ دسر مقوی شکلات شیر قهوه.

این دسر یک میان وعده بی‌نظیر است که هم می‌توانید به

عنوان صبحانه سرو کنید و هم به عنوان یک پذیرایی شیک و متفاوت برای مهمانی‌های

عصرانه میل کنید.

تهیه این دسر دو مرحله دارد. پس از آماده کردن ترکیب

اولیه، لازم است رویه شکلات را هم آماده کرده و به آن اضافه کنید. با دارچین همراه

شوید.

مواد

لازم دسر :

شکلات تخته

۳۰۰

گرم

پودر شکر

دو قاشق غذاخوری

مغز گردو

۱۰۰

گرم

کره

۵۰ گرم (معادل دو قاشق

غذاخوری)

بیسکوییت خرد شده

پنج قاشق غذاخوری

کاکائو

دو قاشق غذاخوری

قهوه

یک قاشق غذاخوری

شیر خشک

یک قاشق غذاخوری

زرده تخم مرغ

یک عدد

مواد

رویه شکلات :

کاکائو

یک قاشق

کره

۵۰

گرم

پودر شکر

چهار قاشق غذاخوری

آب جوش

پنج قاشق سوپ‌خوری

ژلاتین

یک ورق

زرده تخم‌مرغ

یک عدد

طرز

تهیه شکلاتی پاییزی :

شکلات تخته را به روش بن‌ماری روی بخار، حرارت می‌دهیم

تا کاملا نرم شده و به شکل مایع درآید.

کره را به پودر قند اضافه کرده و با همزن کاملا مخلوط می‌کنیم.

پس از آن زرده تخم‌مرغ را به این ترکیب اضافه می‌کنیم.

حالا به ترتیب پودر کاکائو، پودر قهوه و شیرخشک را هم

اضافه کنید. نوبت به شکلات تخته‌ای آب شده است؛ باید آن را هم به این مواد اضافه

کنیم.

سپس بیسکوییت و گردو را هم اضافه کنید. توجه داشته باشید

که برای این دسر بهتر است از بیسکوییت ساده (مانند ساقه طلایی) استفاده کنید. باید

این بیسکوییت را کاملا خرد کرده و بعد به این مواد اضافه کنید.

این مواد را کاملا با هم ترکیب می‌کنیم تا مایع یکنواخت

و غلیظی به دست بیاید. حالا این مواد را در یک ظرف مناسب می‌ریزیم و کاملا روی آن

را صاف می‌کنیم.

طرز

تهیه مواد رویۀ شکلات :

کره آب کرده و تخم مرغ را مخلوط می کنیم. ژلاتین را در

آب جوش می‌خوابانیم. بعد از اینکه نرم شد، آب اضافی آن را جدا می‌کنیم و پودر قند

یا پودر شکر را به آن اضافه می‌کنیم.

توجه داشته باشید که پودر قند یا پودر شکر باید کاملا با

ورق ژلاتین ترکیب شود. تا پس از اضافه کردن ترکیب تخم‌مرغ و کره به آن، کاملا شفاف

شده و ظاهر زیبایی به دسر شما بدهد.

حالا به سراغ ترکیب آماده شده دسر می‌رویم. کافی است این

مواد را پس از سرد شدن، به آن اضافه کنید. روی آن را کاملا صاف کنید. می‌توانید

برای تزئین این دسر بی‌نظیر از خلال پسته یا پودر گردو و … با توجه به ذائقه‌تان

استفاده کنید.

روی ظرف را با سلفون بپوشانید. سپس این ترکیب را به مدت

سه ساعت در یخچال قرار دهید و سپس با یک نوشیدنی داغ میل کنید.





شهامت می خواهد
سرد باشی
اما گرم لبخند بزنی !



دوشنبه 18 آذر 1392 - 22:32
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
تشکر شده: 3 کاربر از anya به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند: salmasli1979 & setarehir & marjan &
salmasli1979 آفلاین



ارسال‌ها : 244
عضویت: 7 /8 /1392
تشکرها : 153
تشکر شده : 61

پاسخ : 1 RE دسر شکلاتی پاییزی

ani vas ye desere inghadi ,in hame vasayel neveshti



RUHUNDAYIM


Sonu belli olmayan yollardayım


Ellerimde kalan bir tek aşkım


Olmuyor sevgilim sensiz olmuyor


Yaşamayı
unuttum bu kalp art
ık atmıyor


Bu son veda bu son ayrılık


Dayanamam tek başıma,


Sen ağlama ne olur yazık
göz yaşlar
ına


Nerde olursan ol senin yanındayım


[align=left][b][i]Boşuna
دوشنبه 18 آذر 1392 - 22:38
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
تشکر شده: 1 کاربر از salmasli1979 به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند: marjan /
marjan آفلاین



ارسال‌ها : 1355
عضویت: 28 /7 /1392
محل زندگی: کرج
تشکرها : 479
تشکر شده : 176

پاسخ : 2 RE دسر شکلاتی پاییزی

نقل قول از salmasli1979

ani vas ye desere inghadi ,in hame vasayel neveshti

بهانه هم میگیری......
بهانه مرا بگیر!
من تمام خواستن را وجب کرده ام
هیچکس
هیچکس به اندازه من
عاشق تو و بهانه هایت نیست
چهارشنبه 27 آذر 1392 - 19:15
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
ارسال پاسخ
برای نمایش پاسخ جدید نیازی به رفرش صفحه نیست روی تازه سازی پاسخ ها کلیک کنید !
پرش به انجمن :